Speedvision Tapes

Discussion in 'General Amphicar Discussion' started by die4webers@aol.com, Nov 15, 2000.

  1. die4webers@aol.com
    Offline

    In einer eMail vom 15.11.00 19:42:36 (MEZ) Mitteleurop?ische Zeit schreibt
    KVacek@Ameritech.net:

    << mphicar-lovers-unsubscribe@egroups.com >>
     
  2. John Bevins
    Offline

    John Bevins Guest

    Did everyone who sent me payment for the Speedvision/Ripley's tape
    get one? If you sent payment and didn't get a tape, please let me
    know. Especially those outside the USA.

    There were 8 who requested a tape and I never got payment from (you
    know who you are) so I didn't send them out. I didn't do it for the
    money, only as a favor to other owners. A big thanks to all those who
    included a little extra! My editing wasn't as good as I wanted it to
    be as I don't have the proper equipment.

    John

    Oh yea, I did find another used windshield for the second Amphi.
     
  3. Karl Vacek
    Offline

    Karl Vacek Guest

    John - I did NOT request a tape, because I procrastinated on posting you to
    ask for one in the first place. If you happen to have one left over after
    all late payments arrive, I'd like one.

    Thanks !!
    Karl


    > Did everyone who sent me payment for the Speedvision/Ripley's tape
    > get one? If you sent payment and didn't get a tape, please let me
    > know. Especially those outside the USA.
    >
    > There were 8 who requested a tape and I never got payment from (you
    > know who you are) so I didn't send them out. I didn't do it for the
    > money, only as a favor to other owners. A big thanks to all those who
    > included a little extra! My editing wasn't as good as I wanted it to
    > be as I don't have the proper equipment.
     
  4. Karl Vacek
    Offline

    Karl Vacek Guest

    Sorry for bombing the list with my private post to John Bevins.

    I asked this before, but still wonder if there isn't there some way to set
    the "reply" address in posts from the list so that hitting "reply" will
    automatically address it to the original sender and not the list as a whole.
    This worked great on the previous listserv - can't it be done here too?

    As it is, (and assuming the user remembers to do so) you have to search the
    header for the sender's address and copy it to the new post. For at least a
    few people the sender's address doesn't even come through on the header. In
    any event, there's NO way to easily post the sender only.

    Thanks!
    Karl Vacek
     

Share This Page