• All, You may notice that the site looks a bit different. This evening I performed a major software update which improves some things and has the opposite effect on some others. The old software version will no longer be supported so it was not really a choice. One down-side is that the new release breaks most of the Add-Ins and style sheets which will have to be reinstalled (and repurchased in many cases). The biggest loss is that the feature to receive all new posts by email is no longer supported. I will likely implement another option which will let users subscribe to either a daily or weekly digest. You will notice enhanced support for attachments, ability to bookmark posts and a more mobile friendly experience. If you do discover something that is not working as it should, please let me know. I did have to switch to some new anti-spam components and am keeping fingers crossed that they are as effective as the old ones without blocking legitimate users. Keeping the balance is kind of like trying to design a car that both drives and swims! Thanks, Mike

clutch trouble

  • Thread starter antique459@aol.com
  • Start date
A

antique459@aol.com

Guest
Hi All,
I am just at a loss as to what may be wrong. I had my clutch redone
and I bought a new cable and throwout bearing. I installed everything
and I cannot seem to disengage the cluth to put the car in gear. If
anyone has had this experience and knows what I am doing wrong your
help and advice will be GREATLY appreciated. One thing that I was
advised was to reposition the "triangle" but that did not help.

I can tell you that the fork seems to travel to almost half way
before I can feel the throwout bearing touch the pressureplate is
that normal?? When I do step on the clutch it seems you have to be
Hercules to get it to go down any.

Another problem I am havibg is that after rebuilding my master
cylinder I have fluid leaking out the back by the boot..any
suggestions??
Thanks,Keith
62 and I am blue!
 
R

richard martin

Guest
I had that happen to me last year, I removed the motor and took the clutch
housing apart and found the clutch stuck on , i remved and cleaned it and
reasembled it and it seems to be OK martin@discover-net.net
----- Original Message -----
From: <antique459@aol.com>
To: <amphicar-lovers@yahoogroups.com>
Sent: Monday, July 09, 2001 6:08 PM
Subject: [amphicar-lovers] clutch trouble


> Hi All,
> I am just at a loss as to what may be wrong. I had my clutch redone
> and I bought a new cable and throwout bearing. I installed everything
> and I cannot seem to disengage the cluth to put the car in gear. If
> anyone has had this experience and knows what I am doing wrong your
> help and advice will be GREATLY appreciated. One thing that I was
> advised was to reposition the "triangle" but that did not help.
>
> I can tell you that the fork seems to travel to almost half way
> before I can feel the throwout bearing touch the pressureplate is
> that normal?? When I do step on the clutch it seems you have to be
> Hercules to get it to go down any.
>
> Another problem I am havibg is that after rebuilding my master
> cylinder I have fluid leaking out the back by the boot..any
> suggestions??
> Thanks,Keith
> 62 and I am blue!
>
>
> To unsubscribe from this group, send an email to:
> amphicar-lovers-unsubscribe@egroups.com
>
>
>
> Your use of Yahoo! Groups is subject to http://docs.yahoo.com/info/terms/
>
>
 

Similar threads


Top